Skip to Store Area:

Nike Magista Voetbalschoenen online kopen

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Orden, Onda, Opus


De Nike Magista voetbalschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in onder meer de kleuren geel, oranje, zilver en zwart. De Magista werd vlak voor het WK 2014 op de markt gebracht en de hele wereld zag hoe Mario Götze in de finale de winnende goal maakte. De collectie Magista voetbalschoenen herbergt onder meer de Orden, de Onda en de Opus. Het model bezit de kenmerken die uitermate geschikt zijn voor spelers die het spel maken en controleren. Veel profvoetballers werken hun trainingen en wedstrijden dan ook af op de nieuwe Nike Magista voetbalschoenen.

Revolutionaire vernieuwingen


De Nike Magista kan bestempeld worden als revolutionair. Het was namelijk het eerste model dat verscheen met een extra kousje op de schoen. De sok zou moeten dienen als extra ondersteuning en als bijdrage aan een aansluitende pasvorm. De Nike schoenen worden gedragen door spelers die omschreven worden met kwaliteiten als creativiteit en inzicht. Het is dan ook niet verwonderlijk dat spelers als Sergio Busquets, Mario Götze en Andrés Iniesta met Nike Magista voetbalschoenen aan de aftrap verschijnen. Dit zijn spelers die voetballen bij profclubs zoals Barcelona, Bayern Muchen, Manchester United, PSG en Real Madrid. Wanneer voor een nieuw seizoen een nieuwe kleur wordt gelanceerd kan het zomaar zijn dat er ook technische vernieuwingen zijn doorgevoerd. Nike luistert namelijk naar de opmerkingen en wensen van de spelers, om constant de beste kwaliteit te kunnen bieden. Ondertussen zijn er al onder meer bronzen, zilveren, gele en zwarte Nike Magista voetbalschoenen verkrijgbaar.

Op zoek naar optimale balcontrole


De nieuwste Magista schoenen hebben een bovenwerk van synthetisch leer met gestructureerd stipreliëf om de balcontrole te optimaliseren. Zijn voorganger had juist nog inkepingen. Dit is een voorbeeld van het constant veranderende inzicht dat ontstaat door de input van profvoetballers. Verder kennen de verschillende modellen die onder de nieuwe Nike Magista voetbalschoenen vallen veel overeenkomstige eigenschappen:

* Een voorgevormde inlegzool met perforaties verzorgt zachte demping en ademend vermogen;
* Een hielstuk in de binnenzijde versterkt de demping en omsluit de voet;
* Draaizone onder de voorvoet voor snelle bewegingen.

De voetbal schoenen worden dankzij deze kenmerken voornamelijk gedragen door middenvelders die het spel van de ene kant naar de andere kant verdelen. Voetbal-Geest biedt de Magista onder meer aan voor FG en TF. Oftewel ze zijn beschikbaar voor grasvelden, kunstgrasvelden en indoor ondergronden/ Wanneer u ons aanbod Nike Magista voetbalschoenen bekijkt, raden wij u ook aan een kijkje te nemen in ons ruime assortiment Nike voetbalkleding, waaronder Nike trainingspakken.