Skip to Store Area:

adidas Nemeziz, X Voetbalschoenen online kopen

16 artikel(en)

Per pagina
Van laag naar hoog sorteren

16 artikel(en)

Per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Chaos creëren


De adidas X voetbalschoenen hebben niet alleen een vlotte uitstraling, ook zijn ze ontworpen voor hoge snelheden. Ze zijn gemaakt om chaos te creëren in de defensie van de tegenstander. De schoenen zijn ontworpen voor aanvallers en aanvallende middenvelders die intuïtief spelen. In 2015 werd de X 15 gelanceerd en het jaar daarna verscheen de X 16. In 2017 en 2018 zullen weer nieuwe modellen gelanceerd worden. Tijdens de Champions League finale van 2015 tussen Juventus en FC Barcelona verschenen Luis Suárez, Jordi Alba en Álvaro Morata voor het eerst op het voetbalveld met de revolutionaire adidas X voetbalschoenen.

Lichtgewicht bovenwerk


De adidas X voetbalschoenen bestaat uit diverse kleuren en diverse modellen met verschillende prijsklassen. De X 16 heeft een metamorfose ondergaan ten opzichte van de X 15 en is voorzien van een groot logo van het Duitse topmerk. De nieuwste adidas X voetbalschoenen zijn uitgerust met een techfit-bovenwerk dat licht van gewicht is en de vorm van uw voeten aanneemt. Het bovenwerk van de X voetbal schoenen is zo veel mogelijk naadloos gemaakt om voor een comfortabele pasvorm en optimale balcontrole te verzorgen. Ook het toegevoegde ExoSkin vergroot de balcontrole. De collectie adidas X voetbalschoenen bestaat uit vele verschillende kleuren. Ze zijn onder meer verkrijgbaar in het rood, zilver, oranje en zwart. De zachte voering verhoogt het draagcomfort.

Belangrijke rol voor noppenpatroon


De noppenconfiguratie van de adidas X voetbalschoenen speelt een belangrijke rol in het bereiken van uw topsnelheid en het behouden van controle daarbij. Zo zijn ze voorzien van de X-Cage, welke bestaat uit meerdere versterkte lagen om de middenvoet te ondersteunen. De noppen van het model zijn diagonaal geplaatst om de efficiëntie van het neerkomen tot de afzet te vergroten. De X-Claw structuur van de loopzool stimuleert snelle wendingen en helpt bij het zo snel mogelijk bereiken van de topsnelheid. Boegbeelden van de lichtgewicht adidas voetbalschoenen zijn Thomas Müller, Luis Suárez en Gareth Bale. Enkele modellen zijn voorzien van een klein enkelkousje dat het draagcomfort vergroot en een verbeterde pasvorm verzorgt. De adidas X voetbalschoenen zijn bij Voetbal-Geest verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Slaagt u niet? Kies dan één van onze andere modellen uit de collectie voetbalschoenen. Ook populair; onze voetbaltassen en keeperscollectie. De nieuwe collectie is direct uit voorraad leverbaar!