Skip to Store Area:

adidas Ace Voetbalschoenen online kopen

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Controle over de bal en wedstrijd


De adidas Ace voetbalschoenen zijn toonaangevend in het hedendaagse voetbal. Het type model is ontworpen voor de spelmaker die op zoek is naar controle over de bal en de wedstrijd. De schoenen zijn ontworpen naar de ideeën van o.a. topvoetballers zoals Ivan Rakitić, Mesut Özil en Paul Pogba. Inmiddels heeft adidas de Ace 16 en 17 uitgebracht en in de toekomst worden ook de Ace 18, 19 en 20 verwacht. De adidas Ace voetbalschoenen zijn reeds gelanceerd in verschillende kleuren, waaronder groen, geel, zilver en zwart. De kicksen beschikken mede dankzij de kenmerkende adistripes op beide zijkanten, over een enigszins klassieke uitstraling.

Bovenwerk in het teken van balcontrole


De adidas Ace voetbalschoenen zijn in verschillende uitvoeringen met diverse prijzen op de markt gelanceerd: van de 16.4 t/m de 17.4 en van FG-voetbalschoenen t/m zaalschoenen. Al deze modellen beschikken over een comfortabel bovenwerk dat voorzien is van technologieën die bijdragen aan uitstekende balcontrole. Zo is de adidas Ace 17.1 uitgerust met de NSG-technologie, waarmee het bovenwerk een dunne laag met stipreliëf behelst. De Ace 17.2 en 17.3 bevatten een Primemesh bovenwerk met Primemesh overlay. Een deel van de adidas Ace voetbalschoenen beschikt over een Primecut enkelsok welke voor extra stabiliteit zorgt en de pasvorm van de kicksen verbetert. Ook het stevige inzetstuk bij de hiel stabiliseert de voet om de controle te vergroten.

Moderne noppenconstructie


Ook over de noppenconstructie van de adidas Ace voetbalschoenen is goed nagedacht en deze is zeer modern. De schoenen zijn voorzien van 11 kegelvormige noppen die helpen bij het maken van snelle en vloeiende bewegingen op het voetbalveld. De constructie is licht van gewicht en draagt bij aan de gelijkmatige schokverdeling en responsiviteit. De SPRINTFRAME-loopzool van de voetbalschoenen waarvan de eerste versie in 2015 werd gelanceerd, zorgt voor uitstekende stabiliteit op hoge snelheden. De TOTAL CONTROL-noppenconfiguratie van de adidas Ace maakt het plaatje compleet door eveneens stabiliteit te bieden en de controle op het veld te verhogen. De schoenen van adidas zijn geschikt voor zowel kunstgras- als natuurgrasvelden. Bekijk naast ons aanbod adidas Ace voetbalschoenen ook eens het assortiment adidas voetbalkleding van Voetbal-Geest.