Skip to Store Area:

Straatvoetballen

3 artikel(en)

Per pagina
Van laag naar hoog sorteren

3 artikel(en)

Per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Voetbal voor op straat


Een voetbal speciaal voor op straat kopen doet u zeer eenvoudig via de categorie straatvoetballen. U kent het vast wel. Als een veldvoetbal teveel gebruikt wordt op straat, slijt deze bal vele malen sneller en binnen de kortste keren is deze veldvoetbal niet meer te gebruiken. Daar is nu een eenvoudige oplossing voor gevonden. Met deze straatvoetballen zal dit probleem veel minder snel voorkomen en zult u langer kunnen genieten van uw straatvoetbal. De ballen zijn online verkrijgbaar van verschillende merken, zoals bijvoorbeeld Monta en Derbystar.

Voor de echte straatvoetballers


Straatvoetballen, welke voetballers zijn er niet mee opgegroeid? Veel van alle beroemde voetballers ter wereld zijn begonnen met een balletje trappen op straat. Ook Johan Cruyff trapte graag een balletje op straat om zijn vaardigheden te verbeteren op de pleintjes van Amsterdam. In straatvoetbal draait het om optimale balcontrole, fraaie acties en uiteindelijk: scoren. Het krijgen van deze vaardigheden kost tijd en veel oefening. Het mooiste is natuurlijk als er gebruik gemaakt kan worden van een echt straatvoetbalveld, maar geef de kleinste voetballertjes een bal en een vrije ruimte en zij vermaken zich uren. Terwijl deze kleine voetballetjes bezig zijn en plezier maken steken zij veel van elkaar op en zal de balcontrole aanzienlijk verbeteren. Deze technieken kunnen uiteindelijk meegenomen worden naar het voetbalveld waardoor ook hier de prestaties zullen verbeteren. De straatvoetballen zijn perfect voor de jongste voetballers onder ons.

Technieken


Straatvoetbal kopen doet u eenvoudig online. Deze straatvoetballen zijn uitgerust met de nieuwste technologieën wat zorgt voor duurzaamheid en slijtvastheid. De ballen voor op straat zijn gemaakt van zeer stevig en ruw materiaal waardoor de ballen optimaal stuiteren op straat. Ook zorgen deze materialen voor optimale slijtvastheid waardoor de bal langer gebruikt kan worden. De ballen van Derbystar zijn uitgerust met kleine inkepingen wat zorgt voor meer controle en extra grip. De Monza ballen zijn weer van heel ander materiaal gemaakt. Deze ballen beschikken over Raw Denim als buitenzijde. Wanneer Raw Denim begint te slijten wordt de kwaliteit van de bal hoger en ontstaat er meer grip. De binnenbal geeft een lowbounce effect, waardoor optimale controle ontstaat. De straatvoetballen kunt u nu eenvoudig online kopen bij Voetbal-Geest. Perfect voor op straat!