Skip to Store Area:

Keeperskleding

19 artikel(en)

Per pagina
Van laag naar hoog sorteren

19 artikel(en)

Per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Kleding voor de keeper


Het is belangrijk om de juiste keeperskleding te dragen op het voetbalveld. Keeperskleding beschermt u tegen het vallen als u in aanraking komt met de grond. Met de keeperskleding uit de collectie van Voetbal-Geest kunt u met een gerust hart uw plaats innemen tussen de doelpalen. De kleding biedt verschillende soorten bescherming, heeft een hoog comfortniveau en is uitgerust met de nieuwste technieken. Deze nieuwe technieken zorgen er weer voor dat het comfortniveau hoger is en er betere bescherming wordt geboden, dan kleding zonder deze technieken.

Goede bescherming


De merken die gevoerd worden in de categorie keeperskleding van Voetbal-Geest, zijn de bekendste merken onder de keepers namelijk Hummel en Masita. Deze merken weten wat keepers verlangen en spelen daar slim op in door ieder jaar nieuwe collecties te lanceren. Ieder merk heeft zijn eigen kenmerken en kwaliteiten, maar deze merken staan bovenal bekend als de topmerken onder de keeperskleding en accessoires. Ook zijn er in het assortiment behalve officiële keepershirts ook beschermende onder shirts aanwezig, welke extra bescherming bieden bij het vallen of neerkomen op de grond. De mogelijkheid is er om geheel een eigen keeperstenue bij elkaar te zoeken, maar er zijn ook complete keepersets aanwezig. Deze keepersets zijn bijpassend bij elkaar. De desbetreffende sets bestaan uit een korte broek en een keepersshirt. De keeperstenues beschikken vaak over opvallende kleuren en zijn uitstekend te bedrukken naar eigen wens.

Stevig materiaal


De keeperskleding beschikt over de allernieuwste technologieën en zijn vervaardigd uit kwalitatief hoogstaande materialen. De keepersbroeken zijn vaak uitgerust met extra beschermende paddings. Deze paddings bieden bescherming zodra u op de grond landt of valt. Pijnlijke heupen en bloeduitstortingen worden hiermee voorkomen. Keepershirts beschikken vaak over raglanmouwen en een ronde hals waardoor het shirt uitstekend aansluit op het lichaam. Ook wordt er vaak gebruik gemaakt van elastische materialen om voor een hoog comfortniveau te zorgen. Deze elastische materialen beschikken over verschillende technologieën die helpen het vochtmanagement. Deze technologie zorgt ervoor dat transpiratie en ander overtollig vocht zo snel mogelijk naar buitenzijde van het materiaal wordt gevoerd, waar het vocht verdampt. Hierdoor blijft u ten allen tijden een droog en comfortabel shirt houden. Het perfecte keeperstenue vindt u eenvoudig en snel online bij Voetbal-Geest.