Skip to Store Area:

Spanje shirt, uitshirt, thuisshirt 2019/2020 online kopen

1 artikel(en)

Per pagina
Van laag naar hoog sorteren

1 artikel(en)

Per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Spaanse voetbalcultuur


In de categorie 'Spanje elftal shirt' kunt u terecht voor alle artikelen die te maken hebben met het Spaanse elftal. Zowel het thuisshirt, uitshirt en trainingsshirt zijn in onze shop te verkrijgen. Het Spaanse voetbalelftal staat al jaren bekend om hun prachtige manier van voetballen. Flitsende combinaties, mooie doelpunten en fraaie hoogstandjes is het Spaanse elftal op het lijf geschreven. Het voetbalelftal van Spanje speelt al jaren in een rood shirt en heeft al lang adidas als kledingsponsor. De laatste jaren vallen zowel het Spanje WK shirt en het Spanje EK shirt op, vanwege het fraaie design en mooie uitstraling. Het Elftal van Spanje wordt al jaar en dag ‘La Furia Roja‘ genoemd. Dit staat voor: De rode woede. Het Spanje shirt is direct uit voorraad leverbaar.

Spaan elftal shirt op EK en WK


De voetbalshirts van Spanje uit de fanshop zijn bekend over de hele wereld. Iedereen herkent de prachtige rode kleur waar het thuisshirt van is gemaakt. Er wordt meestal geprobeerd om het shirt te maken in de stijl, waarmee het Spaanse voetbalteam voetbalt. Fraai, elegant en doelgericht zijn de kenmerken die adidas probeert terug te laten komen in de voetbalshirts. In het verleden heeft Spanje redelijk wat trofeeën meegenomen naar het zuiden van Europa. Naast het pakken van prijzen, willen de supporters van Spanje ook graag dat de winst gepaard gaat met mooi voetbal. Deze winst werd behaald op het EK in 1964 en tijdens het gouden tijdperk tussen 2008 en 2012 werden er nog twee Europees Kampioenschappen gewonnen. Dit deden zij in het legandarische EK shirt. In 2010 werd tot nu toe de enigste winst behaald op een wereldkampioenschap, dit deden zij in het Spanje WK shirt. Grote namen hebben inmiddels ‘La Furia Roja’ gediend en speelden in het prachtige rode Spanje shirt. Namen als Alfredo di Stéfano, Luis Aragonés, Josep Guardiola, Raúl González, Xavi Hernández, Andrés Iniesta en Fernando Torres zijn zeer belangrijk geweest voor de ontwikkeling van het Spaanse voetbalelftal. Het huidige elftal van Spanje bouwt aan de toekomst met belangrijke spelers als David de Gea, Sergio Ramos, Sergio Busquets, Koke en Diego Costa. In onze fanshop bent u aan het juiste adres voor het nieuwste Spanje shirt, thuisshirt, uitshirt en trainingsshirt. Hiermee kunt u het Spaanse elftal aanmoedigen.

La Furia Roja


Het Spanje shirt uit de fanshop is uitgerust met de allernieuwste technologieën van adidas. Zowel het Spaanse thuisshirt als het uitshirt zijn ontworpen in samenwerking met de RFEF, de Spaanse voetbalbond. Hierdoor zijn de shirts ontworpen op een manier waarmee het Spaanse elftal zich kan identificeren. De thuisshirts beschikken uiteraard over de kleur rood en de uitshirts verschillen vaak van kleur. De kleuren die vaak gebruikt worden bij het ontwerpen van de uitshirts zijn blauw en wit. Adidas heeft gebruik gemaakt van verschillende mesh panelen die zorgen voor een verkoelende werking zodra u aan het sporten bent. In de voetbalshirts van het Spaanse voetbalelftal is er door adidas gebruik gemaakt van ClimaLite technologie. Climalite is een dunne en ademende stof die het zweet van de huid naar de buitenste laag trekt voor snelle verdamping. Vervolgens zal het shirt droog aan blijven voelen waardoor het comfort niveau behouden blijft. Alle Spaanse thuisshirts, uitshirts en trainingsshirts zijn voorzien van een adidas logo, een RFEF logo en een fraaie uitstraling. Een Spanje shirt online kopen doet u eenvoudig via onze shop.