Skip to Store Area:

Spanje

1 artikel(en)

Per pagina
Van laag naar hoog sorteren

1 artikel(en)

Per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Spaans tenue


In de Spanje fanshop kunt u alle voetbal gerelateerde kledingstukken voor Spanje vinden. De Spanjaarden spelen natuurlijk altijd in het bekende rood als zij thuis spelen. Het uittenue verschilt vaak van kleur maar de laatste jaren is wit de trend bij Spanje. De Spanjaarden staan ook wel bekend als ‘La Furia Roja‘ of kortweg ‘La Roja’. Spanje heeft de laatste jaren veel toernooien gewonnen door de gouden lichting waar zij over beschikten. Het Spaanse elftal staat voor mooi voetbal en dat willen zij ook uitstralen met hun tenue, welke verkrijgbaar is in onze fanshop. Het elegante rood spiegelt goed af met de resultaten die zij de laatste jaren behaald hebben. In de fanshop van Spanje is dit elegante rood veel terug te zien.

La Furia Roja


Als u fan bent van het Spaanse elftal is de shop Spanje perfect voor u. Alles wat ook maar te maken heeft met La Furia Roja is hierin terug te vinden. Op zoek naar het officiële tenue van Spanje? Wij hebben het! De Spanjaarden hebben heel wat prijzen op hun palmares staan. Zo werd het Spaanse elftal wereldkampioen op het WK van 2010 toen zij in de finale het Nederlands elftal versloegen. Het Europees Kampioenschap heeft Spanje 3 maal gewonnen; in 1964, 2008 en 2012. Het EK werd dus 2 maal achter elkaar gewonnen. Dit was een bijzondere prestatie, alleen na de winst van het EK in 2012 is het bergafwaarts gegaan met de Spanjaarden. Door de jaren heen heeft Spanje grote voetballers gekend zoals: Alfredo Di Stéfano, Emilio Butragueño, David Villa, Raúl, Xavi en Andoni Zubizarreta. Deze grote namen hebben het elftal van Spanje naar grote hoogtes weten te brengen en vele wedstrijden te winnen. De huidige selectie beschikt nog steeds over grote namen zoals Sergio Ramos, Gerard Piqué, Andrés Iniesta, Cesc Fàbregas en David Silva. Wel zal er in de komende paar jaar veel gaan veranderen op het gebied van de selectie. Voor alle fanartikelen rond het Spaanse elftal kunt u terecht in onze fanshop.

Spanje fanshop


De Spanje fanshop is gevuld met de uit- en thuis tenues van het Spaanse elftal, gerelateerd aan het voetbal. De shop is gevuld met allerlei fanartikelen waaronder officiële tenues. De shirts zijn gesponsord door het Duitse topmerk adidas. Het merk creëert al vele jaren de voetbalcollectie van Spanje. De thuisshirts zijn altijd rood van kleur en de uitshirts verschillen vaak van kleur. Zo zijn de laatste modellen vaak wit van kleur. De kleding van adidas is voorzien van de ClimaCool technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat uw comfortniveau op een optimaal niveau blijft. Het helpt namelijk in het vochtmanagement. De technologie drijft namelijk het zweet naar de oppervlakte van het materiaal waardoor uw shirt droog en comfortabel blijft aanvoelen. Het tenue van het Spanje elftal is beschikbaar in onze fanshop. Deze zijn eenvoudig online te kopen bij Voetbal-Geest de voetbalspecialist.