Skip to Store Area:

Nederlands Elftal

5 artikel(en)

Per pagina
Van laag naar hoog sorteren

5 artikel(en)

Per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Oranje fanshop


In de Nederlands Elftal fanshop vindt u alles wat te maken heeft met het Nederlands Elftal, gerelateerd aan voetbal. In deze shop kunt u terecht voor alle artikelen die te maken hebben met de trots van Nederland; het Nationale Elftal. U vindt op deze pagina zowel trainingskleding, wedstrijdkleding en fan artikelen. Het gehele tenue dat wordt gedragen door onze eigen wereldsterren zoals Wesley Frenkie de Jong, Donny van de Beek en Daley Blind, kunt u eenvoudig via onze shop bestellen. Ook voor uw kind bent u in onze fanshop aan het juiste adres. We bieden in de shop de de gaafste T-shirts aan waarmee zij het Nederlands Elftal naar de overwinning kunnen juichen.

Nederland door de jaren heen


De Nederlands Elftal fanshop beschikt over verschillende fanartikelen die u kunt dragen om Oranje naar de overwinning te supporten. Het kampioenschap in 1988 met grootheden in het tenue van het Nederlands elftal als Marco van Basten, Ronald Koeman en Hans van Breukelen, is tot op heden nog het enige grote toernooi geweest wat er gewonnen is door het Nederlands Elftal. In 1974 en 1978 lukte het met Johan Cruyff, Johnny Rep, Willem van Hanegem en de gebroeders van de Kerkhof in het Nederlands elftal tenue net niet. Vervolgens zijn we er in 2010 heel dichtbij geweest, maar onze held Arjen Robben wist de gouden kans niet te verzilveren. Daarna hebben we in 2014 nog een goed toernooi gevoetbald onder Louis van Gaal maar ook daar konden we de gouden bokaal niet meenemen naar Nederland. Vervolgens zijn er magere jaren ingetreden maar stapsgewijs maakt het Nederlands Elftal weer vorderingen en moeten zij het volk weer trots gaan maken. Met een flink aantal nieuwe namen wordt er aan de weg getimmerd voor nieuwe successen. U kunt een bijdrage leveren en onze jongens ondersteunen met de artikelen uit de Nederlands elftal fanshop.

De shop voor het officiële tenue


In de fanshop van het Nederlands Elftal zijn onder andere het thuisshirt en het uitshirt te koop. Ook voor het gehele thuis- en uittenue kunt u terecht in de fanshop van Voetbal-Geest. Zowel het thuistenue als het uittenue van Oranje zijn voorzien van het merk Nike en beschikken over de Dry-fit technologie voor optimaal comfort. Het officiële Nederlands Elftal tenue is uitgerust met alle officiële badges van de KNVB en merklogo’s van Nike. De kleur van het thuistenue van het Nederlands elftal is Oranje omdat Oranje wordt gezien als de kleur van Nederland. In het buitenland wordt Nederland vaak Holland of the Netherlands genoemd. Het uittenue verschilt vaak van kleur maar de laatste jaren wordt er veel gebruik gemaakt van de kleur blauw. In de officiële fanshop van Oranje op Voetbal-Geest staan de nieuwste modellen en de nieuwste thuis- en uittenues die beschikbaar zijn. De producten uit de shop van het Nederlands Elftal zijn eenvoudig en risicoloos te bestellen bij Voetbal-Geest.