Skip to Store Area:

Italië

2 artikel(en)

Per pagina
Van laag naar hoog sorteren

2 artikel(en)

Per pagina
Van laag naar hoog sorteren

La Squadra Azzurra


De Italië fanshop staat geheel in teken van het Italiaanse elftal dat door de jaren heen veel prijzen, fans en aanzien heeft weten te verzamelen. Italië staat voor passie en strijd en dat is allemaal terug te vinden in de shop van Italië. Het tenue van het Italiaanse elftal wordt al jaren gesponsord door Puma. Het merk creëert jarenlang in samenwerken met de Italiaanse voetbalbond (FIGC) de stijlvolste ontwerpen voor ‘La Squadra Azzurra’, oftewel 'het blauwe team'. Het thuis tenue van Italië is altijd azuurblauw van kleur, vandaar ook de bijnaam ‘La Squadra Azzurra’.

Italiaanse elftal shop


In de fanshop van Italië staan alle soorten fanartikelen voor het Italiaanse elftal, gerelateerd aan het voetbal. De verschillende tenues die beschikbaar zijn in de Italië fanshop stralen passie, liefde voor het land, emotie en strijd uit. Precies waar Italië voor staat. De Italianen hebben door de jaren heen een waslijst aan spelers gehad die het team naar grote hoogtes bracht. Zo werd onder andere de gouden wereldbeker in 2006 meegenomen naar Italië. Deze beker werd ook al gewonnen in de jaren 1934, 1938 en 1982. De Europese variant hiervan werd slechts eenmaal gewonnen; in 1968. ‘La Squadra Azzurra’ heeft al jaren de traditie dat de speler met de meeste interlands achter zijn naam, aanvoerder is van het Italiaanse elftal. Deze traditie houdt nog steeds stand. Op dit moment is de legendarische keeper Gianluigi Buffon aanvoerder van ‘La Squadra Azzurra’. Naast Buffon heeft het elftal van Italië natuurlijk nog veel meer grootheden gekend zoals bijvoorbeeld Franco Baresi, Fabio Cannavaro, Fabio Capello, Roberto Baggio en Fransesco Totti. De fanshop van Italië is altijd voorzien van de nieuwste tenues en fanartikelen. In de Italië categorie zullen alle artikelen worden getoond gerelateerd aan het Italiaanse elftal.

Fanshop voor Italië tenue


In de shop van Italië kunt u naast het officiële voetbalshirt en trainingskleding ook terecht voor de mooiste fanshirts om uw favoriete land naar de overwinning te juichen. Alle Puma artikelen in de fanshop zijn uitgerust met de allernieuwste technologieën en materialen om het comfortniveau tijdens het sporten zo hoog mogelijk te houden. Het Italië tenue heeft tijdens het sporten een verkoelende werking door de mesh panelen die gebruikt zijn. Daarnaast maakt Puma gebruik van Dry-Cell materiaal die er voor zorgt dat het shirt droog en comfortabel blijft aanvoelen tijdens uw sportieve activiteiten. De hoofdkleur van het tenue is al jaren azuurblauw. De eerste keer dat de Italiaanse voetballers in het blauw het veld opgingen was in 1911 in Milaan. Het blauw verwees op dat moment naar het wapenschild van het Huis Savoye, die op dat moment Italië regeerden. Vervolgens is het azuurblauw nooit meer verdwenen en kan het gezien worden als nationale sportkleur. Alle artikelen die betrekking hebben op het Italië elftal zijn terug te vinden in onze fanshop.