Skip to Store Area:

Duitsland shirt, uitshirt, thuisshirt 2019/2020 online kopen

2 artikel(en)

Per pagina
Van laag naar hoog sorteren

2 artikel(en)

Per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Shirt van die Mannschaft


Een Duitsland shirt is populair in veel Europese landen. Die Mannschaft heeft de afgelopen jaren veel overwinningen geboekt, waardoor de populariteit behoorlijk is toegenomen. Het Duitse elftal heeft er dankzij de vele successen vele fans bijgekregen. Het thuisshirt, uitshirt en trainingsshirt worden al jaren goed verkocht. Het voetbalshirt van Duitsland wordt ontworpen door adidas in samenspraak met de Duitse voetbalbond DFB. Om de 2 jaar ontwikkelen zij een Duits WK-shirt en vervolgens een Duits EK-shirt. Zo proberen zij om iedere 2 jaar met nieuwe kleurstellingen te komen voor het uitshirt. Het thuisshirt van die Mannschaft is al jarenlang wit van kleur. Sinds 1908 zijn de thuisshirts namelijk al wit gekleurd, altijd aangevuld met een zwarte broek. Pas in 2014 werd hier van af geweken door ook met een witte broek te spelen.

Duitsland door de jaren heen


De voetbalshirts van Duitsland brengen veel historie met zich mee. Zo spelen de Duitsers al vanaf 1908 in witte thuisshirts. De uitshirts daarentegen verschillen nogal van kleur. Zo is er vanaf 1980 gebruik gemaakt van de kleuren groen, rood, zwart en grijs. Ook is de Duitse vlag weleens verwerkt in het shirt van het Duitse elftal. Duitsland heeft door de jaren heen natuurlijk veel successen gekend in het witte thuisshirt. Zo zijn er verschillende EK’s en WK’s gewonnen. Voor EK’s en WK’s ontwikkeld adidas speciale modellen, die uitsluitend gemaakt zijn voor het gebruik in de kwalificatie wedstrijden voor het toernooi en het toernooi zelf. Met deze shirts heeft het Duitse elftal bijvoorbeeld de EK’s van 1972, 1980 en in 1996 en de WK’s van 1954, 1974, 1990 en 2014 gewonnen. Dit hebben ze gedaan in het speciaal ontwikkelde EK shirt en WK shirt. Dit is gelukt doordat de Duitsers altijd hun eigen speelwijze hebben behouden. Tactisch goed, gedisciplineerd en altijd veel creativiteit op het veld. Zij hebben zich vastgehouden aan een bepaalde speelwijze waar ze al erg lang op teren. Duitsland is altijd een van de favorieten op de eindtoernooien en kunnen goed met deze druk omgaan. Wilt u het Duitse elftal aanmoedigen? Koop dan nu het Duitsland shirt, uitshirt of trainingsshirt. 

Nieuwste technologieën


Het Duits elftal shirt is uitgerust met verschillende nieuwe technologieën door hoofdsponsor adidas. Zo is er gebruik gemaakt van het welbekende ClimaCool technologie. Deze technologie helpt bij het vochtmanagement en zorgt er voor dat zweet snel afgevoerd wordt. Daarnaast maken de uit- en thuisshirts deel uit van het adidas Sustainable Product Program. Dit betekent dat de voetbalshirts op duurzamere manieren worden gemaakt en zo bijdragen aan een betere wereld. In de nek van het voetbalshirt van Duitsland is er een opschrift opgestreken waarin staat ‘die Mannschaft ‘. De technisch geweven achterkant geeft u ook een comfortabel gevoel tijdens al uw sportieve activiteiten. De geribbelde V-hals van het Duitsland shirt zorgt voor een nauwsluitende pasvorm. Alle verschillende soorten voetbalshirts van het Duitse voetbalelftal zijn nu eenvoudig online verkrijgbaar bij Voetbal-Geest.