Skip to Store Area:

Duitsland

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Officiële Duitsland artikelen


In de shop van Duitsland kan iedere fan van onze oosterburen terecht voor zijn fanartikelen, officiële shirts en trainingstenues aan te schaffen. In deze fanshop bevinden zich trainingspakken en het complete tenue die door ‘die Mannschaft‘ gedragen wordt tijdens warming-up, de wedstrijd en presentatiemomenten. Het Duits elftal beschikt al sinds 1954 over de Duitse fabrikant adidas als officiële sponsor, die de thuistenues en de uittenues ontwikkeld. Elk toernooi proberen zij met nieuwe ontwikkelingen en kleurstellingen te komen. Het Duitse elftal wordt geroemd om hun altijd disciplinaire en tactisch goede spel, waarmee zij al vele trofeeën hebben weten binnen te halen.

Die Mannschaft fanshop


De Duitsland fanshop is voor de echte liefhebber. In deze shop kunt u het tenue vinden van onze oosterburen, welke vele fans hebben over de gehele wereld. Duitsland is namelijk het land als het gaat om prijzen pakken en op hun eigen manier van prijzen binnen halen. Het Duits elftal staat vaak bekend als een georganiseerd team met veel discipline en tactisch vermogen. Hierdoor hebben zij door de jaren heen vele prijzen meegenomen naar de hoofdstad Berlijn. In 1954, 1974, 1990 en 2014 namen zij namelijk de wereldbeker mee naar huis. Ook zijn ze in 1972, 1980 en in 1996 in hun Duitse tenue Europees kampioen geworden. Door de jaren heen hebben belangrijke spelers als Franz Beckenbauer, Jürgen Klinsmann, Lothar Matthäus, Miroslav Klose, Rudi Völler, Gerd Müller en Karl-Heinz Rummenigge Duitsland de winst bezorgd. Die Mannschaft probeert zich nu optimaal voor te bereiden op de komende toernooien want ook deze willen zij natuurlijk winnen. Om het Duitse elftal van dat extra beetje steun te voorzien kunt u in deze fanshop terecht voor al uw fan artikelen. Ook zijn er uittenues en thuistenues beschikbaar.

Duits voetbalelftal tenue


In de Duitsland shop kunt u terecht voor ieder artikel dat gelinkt is aan het Duitse elftal. Het Duitse tenue wordt al jaren ontworpen door adidas, de officiële shirtsponsor. In de thuistenues en de uittenues maakt adidas veelal gebruik van de nieuwste technologieën. Zo ook in de huidige thuis- en uittenues. De bekendste technologie is de Climacool technologie. Het ClimaCool systeem van Adidas is ontwikkelt om goed warmte en zweet af te voeren. ClimaCool biedt ventilatie voor het lichaam waardoor zweet beter kan worden afgevoerd. Hierdoor ontstaat een droog en koel gevoel waardoor het lichaam beter kan presteren tijdens het sporten. Op de uittenues en thuistenues zijn alle officiële badges bedrukt zoals die van de Duitse bond, het merk adidas en een speciaal wereldkampioen logo. Adidas heeft de winnende prestaties als inspiratie gebruikt voor de nieuwste tenues die verkrijgbaar zijn in de Duitsland fanshop. De mooiste fanartikelen uit de Duitse shop zijn eenvoudig online te kopen bij Voetbal-Geest.