Skip to Store Area:

Belgiƫ

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Rode Duivels


In de fanshop van het Belgisch Elftal vindt u alles wat te maken heeft met de Rode Duivels, gerelateerd aan voetbal. In deze shop kunt u terecht voor alle artikelen die te maken hebben met de trots van België, het Belgisch voetbalelftal. Hier kunt u terecht voor zowel trainingskleding, wedstrijdkleding en fan artikelen. Het gehele tenue wat wordt gedragen door bekende wereldsterren zoals Vincent Kompany, Eden Hazard, Kevin de Bruyne en Romelu Lukaku, is eenvoudig via onze shop te bestellen. Ook voor uw kind bent u in de fanshop van België aan het juiste adres. We bieden de gaafste T-shirts aan waarmee zij het voetbalteam van de Rode Duivels naar de overwinning kunnen juichen.

Geschiedenis Belgisch elftal


De shop voor het Belgisch Elftal beschikt over verschillende fanartikelen die u kunt dragen om de Rode Duivels naar de overwinning te supporteren. België heeft tot op heden nog geen enkele keer een EK of een WK weten te winnen. De meeste supporters verwachten in de komende jaren successen, dankzij de gouden lichting die het land momenteel heeft. De Rode Duivels hebben in het verleden wel veel grote spelers gehad zoals: Jan Ceulemans, Timmy Simons, Daniel van Buyten, Eric Gerets en Marc Wilmots. De grootste successen van de Rode Duivels zijn een derde plaats op het EK van 1972 en een tweede plaats in 1980. Na een aantal jaar van droogte heeft het Belgisch voetbalelftal nu weer de juiste weg weer ingeslagen. Op het WK van 2014 werd de kwartfinale gehaald en ook op het EK van 2016 werd de kwartfinale behaald. Voor het Belgische voetbal is het belangrijk dat er op het volgende toernooi weer goed gepresteerd gaat worden. In de fanshop van België kunt u terecht voor alle artikelen die te maken hebben met de Rode duivels, zoals het nieuwe tenue.

België fanshop en shop


In de fanshop van de Rode Duivels zijn onder andere het thuisshirt, het uitshirt, het trainingspak en het tenue te koop. Ook voor het gehele thuis- en uittenue kunt u terecht in de fanshop van het Belgisch Elftal. De artikelen van de Rode Duivels zijn allemaal voorzien van het merk adidas. Dit merk maakt bij het tenue van België vaak gebruik van de kleuren zwart, rood en geel. Adidas heeft gebruik gemaakt van verschillende mesh panelen die zorgen voor een verkoelende werking zodra u aan het sporten bent. In de tenues van het Belgische voetbalelftal is er door adidas gebruik gemaakt van ClimaLite technologie. Climalite is een dunne en ademende stof die het zweet van de huid naar de buitenste laag trekt voor snelle verdamping. Vervolgens zal de kleding droog aan blijven voelen waardoor het comfort niveau behouden blijft. In de officiële fanshop van België op Voetbal-Geest staan alle nieuwste fan artikelen. Zorg dat u deze tijdig online koopt, zodat u het Belgisch Elftal oftewel, de Rode Duivels naar de overwinning kunt supporteren.