Skip to Store Area:

adidas Voetbalshirts 2019/2020 online kopen

7 artikel(en)

Per pagina
Van laag naar hoog sorteren

7 artikel(en)

Per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Ruime keuze


Adidas voetbalshirts koopt u natuurlijk bij Voetbal-Geest! De ruime collectie die altijd bestaat uit ruim 40 verschillende shirts van het grote Duitse merk adidas. Zo kunt u kiezen voor de officiële wedstrijdshirts van verschillende topclubs en toplanden. Tevens heeft u ook de keuze om neutrale adidas voetbalshirts te bestellen. In de online shop van Voetbal-Geest kunt u terecht voor al uw voetbalkleding om uzelf of het gehele team aan te kleden.

Nieuwste functionele eigenschappen


Adidas probeert de grote naam die zij op dit moment al hebben te versterken door topteams als Chelsea, Real Madrid, Bayern München en Juventus uit te rusten met shirtsponsoring. De adidas voetbalshirts van deze clubs zijn voorzien van het logo en de traditionele drie strepen waar adidas om bekend staat. Naast clubs verzorgt adidas ook de shirtsponsoring van veel verschillende voetballanden zoals Duitsland, Spanje en België. Doordat de adidas voetbalshirts met de nieuwste technologieën worden opgeleverd, worden de shirts vaak positief beoordeeld door de gebruikers hiervan. Vooral de ClimaCool en de ClimaLite zijn bekende technologieën die geroemd worden door de grootste voetballers. De in veel adidas voetbalshirts verwerkte ClimaCool technologie is een combinatie van prestatie stoffen, open mesh en ventilatiekanalen die koele lucht de kleding in laat stromen, en warmte en zweet naar buiten. Hierdoor blijft u droog, comfortabel en presterend op uw top in de meest verhitte wedstrijden.

Adidas voetbalshirts zie je overal


Adidas is ook de officiële kledingsponsor van de UEFA en de FIFA. Het merk levert al jaren de wedstrijdballen op de belangrijkste hoofdtoernooien van landen, namelijk het EK en het WK. Vanaf 1970 levert adidas al de wedstrijdballen van het belangrijkste toernooi voor landen: het Wereldkampioenschap. Daarnaast levert adidas ook al vanaf de intrede van de Champions League de bal aan het belangrijkste Europese toernooi. Door de vele ervaringen die het Duitse topmerk heeft opgedaan kunnen zij er nu voor zorgen dat zij met hun voetbalshirts als het ware de show kunnen stelen. De adidas voetbalshirts zijn veelal voorzien van licht elastisch materiaal wat zorgt voor de ideale pasvorm en een comfortabel gevoel. De getailleerde shirts van adidas vallen bij vele voetballers in de smaak en zij verbinden zich dan ook graag met het merk. Onder andere Lionel Messi, Paul Pogba, Luis Suarez en Gareth Bale worden door adidas uitgerust met kleding en voetbalschoenen. Om tot de beste keuze te komen voor uzelf kunt u gebruik maken van de diverse filteropties die beschikbaar zijn aan de linkerzijde. De adidas voetbalshirts zijn op een gemakkelijke en vlugge manier te bestellen bij Voetbal-Geest.